Bemutatkozás


A Soltút Kft. Csengődi telephelye eladó!
A telephely 3500 m2-s, irodaépület és műhely
található rajta. Közművek: víz, villany és gáz.
Érdeklődni a 30/677-09-05 telefonszámon lehet.

  

A SOLTÚT Kft. - a jövő útjain

A Soltút Kft. 1991-ben alakult és az elmúlt közel 15 évben látványos fejlődésen ment keresztül. Ez idő alatt 3 telephellyel és 2 aszfaltkeverő berendezéssel bővültünk, teljes, minden igényt kielégítő gépparkkal rendelkezünk. Ezen időszak alatt sok energiát fektettünk a minőségi munkavégzésbe, ezért immár 7 éve sikeresen működtetjük az ISO minőségirányítási rendszerünket - melyet már többször megújítottunk - és bevezettük a Környezetirányítási rendszert is, a minél hatékonyabb és környezetkímélőbb munkavégzés érdekében.

Ma már ennek szellemében történnek az építkezéseink, fejlesztéseink és gépvásárlásaink is. Létszámunk is jelentősen bővült, a kezdeti 40 főről 90 főre sikerült növekednünk. Cégünknél jelenleg 9 fő műszaki vezető, 7 fő irodai alkalmazott, 7 fő gépjavító és szerelő, illetve 67 fő gépkezelő és útmunkás áll alkalmazásban. Igyekszünk munkavállalóinkat - lehetőségeink szerint - tovább képezni, szakmájukhoz kapcsolódó oktatásokba bevonni.

Munkáink jelentős részét állami megrendelések teszik ki (Önkormányzatok, Magyar Közút KHT.),
de megrendelőink között találhatóak magánemberek és gazdasági társaságok is. Fő tevékenységeink: új állami és önkormányzati utak építése, aszfalt burkolatok és felületi bevonatok építése, térburkolatok és kerékpárutak építése, csatornaépítés és csatornaépítés utáni burkolat helyreállítás, lokális útjavítás, hézagjavítás, nagy tömegű földmunkák és bontások, mart és bontott aszfalt tárolás és újrahasznosítás, bontott betonok törése, téli útüzemeltetés, ipari só kereskedelem.

Az elmúlt 15 év tapasztalatával a hátunk mögött vágunk neki a következő 15 évnek és igyekszünk továbbra is egy megbízható, stabil középvállalkozás maradni, itt Bács-Kiskun megyében.